mytasteswe.com

VECKA 15
 
Jag tänkte först inte ta någon bild den här veckan då jag inte tycker att jag har blivit större de senaste veckorna, men nu ser jag att det har mer blivit en annan form på magen. Inte bara svullna tarmar nu kanske ;)
 
Det är ju faktiskt så att det har hänt en del den här veckan, bebisen väger ca 100 gram och är ca 14 cm från topp till tå, det än ju ändå ganska så stort när man tänker efter. <3
 
Det har hänt en del i kroppen de senaste dagarna också, foglossningen har gjort sig påmind och det är väl inget oväntat. Däremot blev jag förvånad när jag plötsligt kände sammadragningar, är inte det lite väl tidigt? Men en snabb googling så var det helt normalt redan nu. Jag känner av livmodern på ett annat sätt nu när jag böjer mig och rör mig. Jag är även lite sjuk i förkylning och hosta som kanske gör alla känningar lite extra jobbiga. Väldigt trött har jag varit den här helgen men så glad att även den här graviditeten verkar framskrida som den ska, man kan ju aldrig räkna med det. Humöret är däremot inte på topp, men då är väl allt i sin ordning tänker jag, haha.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress