Liw Olausson

soffkärlek

I helgen skulle vi på soffjakt, var dock bara på ett möbelvaruhus och det blev Härliga hem, första soffan vi såg var den vi fastnade för. Våra krav var att den skulle vara mysig, hög i ryggen och djup i baken 😉 Oregelbundna kuddar tycker jag är snyggt och gör att det inte ser så stelt ut. Denna är alltså perfekt! Dock finns det ett litet problem, kanske… om den är för stor? Får se och mäta hur det kommer bli sen när vi får nycklarna, som för hoppningsvis blir inom det snaraste. Kan ni se er bordet Cana framför soffan? Det kan jag och det kommer bli så fint! Soffan heter Adriana och kommer från märket Bellus och vi hittade den på Härliga hem.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/2084761/finalyan?claim=qrdqth9uyen”> Följ min blogg med bloglovin</a>

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.