glöggmys – Liw Olausson

Liw Olausson

glöggmys

Sambon och jag bestämde att vi skulle fixa glöggmys en helg innan jul för att bjuda in  nära och kära, förhoppningsvis har kommit till rätta i lägenheten då och det känns kul att bjuda hem folk. Letade efter snygga, billiga glöggglas på nätet, hittade bara märkes och dem kostar ju. Undrar om man kan ta dessa som är på bilden, dem är från IKEA, blir dem för varma? Måste man ha handtag? Vi tänkte såklart ha lite pepparkakor men även lite snittar etc. Nattamat 🙂 Har ni fler tips till vår glöggbjudning?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hemma hos Katta

    Vilken fin blogg du har! =)

    Mysigt med glöggfest! Pepparkakor med ädelost är en favorit här hemma i adventstider, urgott!!

    Våra tv-bänkar heter "Friel" och kommer från IKEA! Borde gå att hitta på hemsidan för exakta mått…

    Ha en fin kväll! Kraam Katta