Liw Olausson

Santa FEL


Sideboardet i sin helhet

Har nog inte visat det fina sideboardet för er i sin helhet, är jättenöjd med storlek och allt.. men. Jag rekommenderar ingen att köpa det här eller andra möbler från JYSK, när vi köpte det och skulle montera ihop det så var spåren för bakstyckena frästa fel så det gick inte att få ihop det överhuvudtaget. Detta var dessutom på REA och när jag ringde och berätta att det var något fel så sa dem att dem hade haft problem men dem.. varför sölja dem då? Dock verkade detta felet nytt för dem. Fick åka och byta delarna som det var fel på utan problem, dock undrade jag om man inte skulle få ersättning för allt besvär och körande? Du kan få två handdukar..? Efter lite dividerande så slutade det med ett tillgodokvitto på 100 kr, det ska väl dem erbjuda själva och beklaga, även om det var på REA så var det inte billigt… nä, kommer inte köpa fler möbler på JYSK.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.