Liw Olausson

hjärtegottis

Hemmagjordt alla-hjärtansdag gottis! Detta fick sambon direkt i handen när han kom hem på i måndags, supergoda kladdkake muffins med grädde och jordgubbar. Mäktiga och goda 🙂 Blev en del jordgubbar över så dem fick doppas i smält choklad nu på kvällskvisten, första gången jag gör det och det var riktigt smarrigt, kändes lite lyxigt.

Nu är det inte många dagar kvar tills jag är husfri! Var på banken och fixade lite inför överlämnandet och det ska bli så skönt. Trivs som aldrig förr i vår tvåa nu, ska inte jäkta mer i livet nu… kan inte ha det bättre än jag har det för tillfället och ska istället njuta av livet och människorna omkring mig! Senaste året har varit tufft och jag har inte hunnit med alla människor omkring mig som jag hade velat, men nu kommer det bli bättre med det när jag har tid, lust och framför allt orken. Det är ju upplevelser och möten i livet som sätter spår i minnet, inte alla prylar du skaffar. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Liw;

    Hej Liw! Du anar inte vad jag blir GLAD över din kommentar! Jag får ju ofta fina komplimanger, och som jag såklart blir jätteglad över. Men denna kommentaren värmde lite extra i hjärtat då jag själv känner att jag har hittat ”min stil” och jag känner mig ”trygg” i inredandet. Tusen tack för din superfina kommentar! <3

    Mmm, så underbara muffinsen ser ut! 🙂

    Trevlig kväll! Kram Malin