Liw Olausson

söndagsrutin – tacos

På söndagar är det ju stora tacosdagen hemma hos oss, och ikväll blir det nog inget undantag. Dock testade vi förra helgen att göra enchiladas istället för det vanliga. Det var superenkelt och jättegott! Stekta bara färsen som vanligt och la upp det på bröden med lite tacosås och rullade ihop, strödde massa ost ovanpå och in i ugnen på 200 grader i 15 min eller tills man ser att osten får färg. Gjorde lite chips brevid samt lite sallad. Hemmagjord guacemole till det och saken var biff! 🙂

Imorgon är en spännande dag, min pojkvän fyller år och jag ska till banken och skriva över huset, dvs sista dagen som husägare imorgon! Ska även till frissan och sedan blir det att fira med att äta ute, jobba ska jag inte heller…  gäller att ladda med mkt tacos! 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.