inramat – Liw Olausson

Liw Olausson

inramat

Har ramat in ett tryck som jag fick inspiration till någonstans på nätet, som vanligt. Dock minns jag inte var :/ Ändrade och la till våra namn och gjorde det personligt. Allt gjorde jag i paint, efter ett antal utskrifter fick jag till rätt storlek och ramade sen i det i en Ribba ram från IKEA. Supernöjd! Nu hänger den fint i hallen och pryder väggen där..

Äntligen vår! Nu känns det äntligen som vår! Solen skiner och det är ljust när man går till och från jobbet, conversen har letat sig ut ur garderoben och vinterjackan har hängts in. Rundorna med vovven blir längre och behagligare… sol i sinne och hjärta! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Väldigt snyggt och visst är det underbart med våååår 😉
  Skoj att du hittade till min blogg!!!

  Du har också en väldigt fin blogg så du har också fått en ny besökare!!

  Ha en bra dag!!

  Erica

 2. Vita villan

  vad fint det blev. Skrev du ut det i din skrivare? Vi har tänkt att köpa en skrivare, men vet inte vilken.. patronerna får ju inte vara de dyraste i laget heller… tips?