hemmets hjärta – Liw Olausson

Liw Olausson

hemmets hjärta


Bild från hemmets hjärta, köket. Har fått tillbaka min matlagningslust igen och blir glad när jag ser ingredienser som används dagligen framme. Känns som ett levande hem.

Om 2 dagar fyller jag år, då ska det faktiskt inte bjudas på något svårt utan det blir lite olika pastasallader och en bärpaj. Men lika gott för det 🙂 På lördag fyller däremot lille vovven3 år och då ska det bjudas på skink- och leverpastejstårta, men det är nog bara han som vill ha av den. När min födelsedag närmar sig så vet man att det är vår på igång, för 2 år sedan hade vi kalas utomhus, tror inte det blir så på fredag. Senast idag så satt vi faktiskt ute på altanen utan att frysa så man vet aldrig. Denna våren kommer gå fort känner jag, April går alltid fort och nästa vecka så ska jag på kurs i Gbg vilken ska bli jättekul och förhoppningsvis givande 🙂

I Maj har vi bokat en weekend i Sthlm, då vi även firar 1 helt år tillsammans <3 ska bli jättemysigt. Sen vipps så är det ju semester… gud vad skönt det ska bli.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.