Liw Olausson

kärlekshelg

Hejsan vänner!

Blir inte mycket inredning i bloggen som jag tänkt, men det gör väl inget? I helgen var vi i Stockholm och firade bl.a. 1 årsdag tillsammans. Vi bodde på Scandic Park vid Humlegården som nyligen renoverat rummen, riktigt snyggt och föll oss i smaken. Blev mycket god mat och eftersom jag ibland bloggar om mat, nästan mer än om inredning så får jag visa den godaste rätten under helgen. Grillad lax och citron med bakad potatis. Vi åt och spelade Boule(!) inomhus på en restaurang som hade detta, precis som bowling fast med boule och riktig mat, ingen tacobuffe och sånt… det hette Boulebar och ligger på Surbrunnsgatan i Sthlm, rekommenderas! Trevligt och gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.