Liw Olausson

längtan


Resa?

Blir inte mycket inrett här hemma nu för tiden, tycker vi har det så bra som vi har det nu ju 🙂 Ni verkar kika in här ändå, vilket är väldigt roligt 🙂 Nu har det snart gått ett halvår sen vi reste, och det kliar väääldigt mycket i resetarmen nu ska jag erkänna. Vi har kollat runt och fastnat för Rhodos stad. Någon som varit där nyligen och har några tips? Vi tänkte satsa på att bo nära stand och city, inga större krav på hotellet.

Nu är det bara 20 arbetsdagar kvar till semestern!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pysseliten

    vi har bokat Louis Colossos Beach Hotel som ligger
    på Rohdos tycker att den stranden är finast .
    Men Rhodos stan är med fint men dyrt att äta .
    Mysig blogg 🙂