Liw Olausson

När man har rullat sig i bajs

När en whippet har rullat sig i bajs, då finns det bara en sak att göra, spongebath!
Han gillar att bli tvättat med svampen, men när man sedan ska skölja av honom är han inte lika medgörlig haha. Lille killen 🙂 Han surar ett litet tag men när han sedan får ligga i handduken (ja, han gillar det fast det är gassande sol och vi håller på att dö av värmeslag) i mitt knä så blir han glad igen.

Nu har jag avverkar 2 jobbedagar, och 2 dagar med nyttigare intag än glass, godis, alkohol och fet mat. Imorgon får också bli nyttig, sen är det dags för festival i stan och då ska det krängas Langos för hela året, älskar Langos!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Ja Langos längtar jag också efter.. Stackars gossen…enligt han var det säkert väldigt onödigt…