när man vill ha inspiration – Liw Olausson

Liw Olausson

när man vill ha inspiration

Hej mina vänner, helg igen! Tycks bara blogga på helgen nu för tiden, veckorna går ju i rapidfart!
Här har det inte hänt så mycket, väntar fortfarande på att flytten ska bli spikad, men det blir nog snart, vill inte börja packa än förrän allt är 100%
Har roat mig med att leta inspiration till matrummet, vi har mycket vita möbler men i matrummet vill vi ha det lite mörkare och mysigare, bordet Bjursta från IKEA är stort, mörkt och billligt. Svårt att hitta konkurrent till det, stolarna Henriksdal har funnits ganska länge på IKEA och det finns väl en anledning, billiga och snygga. Vi får se hur dem känns att sitta i också. Men det är svårt att planera innan man är på plats, får se hur det känns när vi har flyttat in, men det är inte helt lätt att släppa tankarna på hur vi ska inreda alla rum 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.