när jycken är i centrum – Liw Olausson

Liw Olausson

när jycken är i centrum

Söndagkvällen är välkommen, tacos står på menyn som vanligt.. helgens meny har varit väldigt lyxig. I fredags hade vi heta räkor och havskräftor, mycket gott! Igår efter Danmarksturen blev det pizza/sushi och sedan chili cheese som snacks (friterade hemma). Gottehelg med andra ord! Vad har ni andra ätit?

Idag tog vi en tur till Råå, kollade lite på möbler men det var inget som föll i smaken, sen fick Carex leka fritt i vattenbrynet, man ser verkligen glädjen i hans skutt 🙂 Bilden tog jag förresten med min nya telefon, tappade min gamla förra helgen, en iPhone 4 såklart. Bra kamera i den 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.