när man har brittsommar – Liw Olausson

Liw Olausson

när man har brittsommar

Har klickat runt lite på ellos hemsida för inspiration till nya köket. Köket i den nya lägenheten är lite omodernare än det vi har idag, lite mer lantligt. Så för att matcha vår stil med den så behövde jag inspiration, mycket vitt som vanligt 🙂 På väggen i köket sitter även råspont upp till halva väggen (tror att det heter så) och sedan tapet. Allt detta ska målas i samma vita kulör. Hissgardin känns inte för pråligt men ändå så att det passar in, lite silver detaljer som ska matcha handtagen (nu sitter svart smide, ska byta till silver). Det borde bli bra 🙂

Igår var vi en tur till Helsingör, perfekt dag, solen sken och ibland kunde man ta av sig jackan så varmt det var. Shopping blev det inget av, inte någon idé för oss svenskar att shoppa i Danmark, fast lite alkohol blev det ju på båten hem såklart 🙂


Min sambo med min mamma 🙂

Bloggerskan själv!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.