när man har lektyr så det räcker – Liw Olausson

Liw Olausson

när man har lektyr så det räcker

Godmorgon!

Igår testade jag blogg.se´s app för mobilblogg, men det funkade ju inte! Har ni fått det att fungera?
Igår när jag kom hem och tittade i brevlådan, så låg det en tjock katalog, typ gula sidorna tänkte jag. Men när jag tittade efter lite bättre så var det ju ett jättetjockt nummer av Plaza Interiör! Woho! Massa hemma hos reportage och massa inspiration, vill flytta nu! Har inte hunnit kolla igenom hela tidningen än… har ju tidigare skrivit att jag bara köper och läser en av alla dessa inredningstidningar, men just nu har jag Pllaza Interiör gratis och kommer nog fortsätta köpa den när gratisnumren är slut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katja

    Hej! Det har tagit blogg.se år att komma ut med en app och när de väl får till den, så funkar den inte! Nä, tacka vet jag t ex wordpress…
    Är det något speciellt denna månad egentligen? Flera av de magasin jag prenumererar på, kommer i extra tjocka nummer för tillfället. Märkligt, men kul…

    Ha en bästa dag!! Katja