när det inte är kul att komma hem – Liw Olausson

Liw Olausson

när det inte är kul att komma hem

Det är älltid spännande att komma hem först efter jobb, för att se vad vår vovve har hittat på idag. Ibland gör han ingenting och andra dagar gör han en massa bus. Vad som gör honom sur eller skapar detta behov hos honom vissa dagar har jag ingen aning om. Ibland saknar han nog oss, då tar han våra skor och lägger dem i sängen runt omkring honom, precis som sitt eget skoharem med våra äckliga fotbiror omkring sig. Ibland har man glömt stänga toadörren, det är det värsta, för där inne finns det en väldigt spännande papperskorg! Men sen finns det dem dagarna, som idag….

Då möts man av något som inte alls var menat till honom, eller till oss för den delen, han har tagit något som vi ska ge bort. Är det för att det är inpackat eller så känner han det på sig, och hur får han tag på det? Denna gången klarade sig innehållet, men det är inte alltid det gör det. Vilket hundliv! Efter att ha varit förpassad till korgen, som han själv går till när man kommer hem, för att han vet verkligen om att han har gjort fel, så ligger han och surar för att jag surar nu, i soffan. Vänta bara tills husse kommer hem…. 😉

Men det var lite kul att komma hem idag, på posten hade mitt nya skal kommit till min nya telefon! Bling ska det vara!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Inspiration & design

    Liw; Hej Liw! Hur rar är inte du som skriver så snällt! Tack! Jag förstår hur du menar, det känns som att man lär känna profilerna bakom bloggarna man besöker. Visst är det häftigt? 🙂 Vad skoj att de har med sig i sin reklam, det har jag bara inte sett. Vad stod det? 🙂 Hoppas att du har en trevlig helg. Snart ska jag sätta igång och pyssla lite här hemma. 😛 Jag fotar lite inför en kul grej i nästa vecka. 🙂 Kram

    Ps, vilken liten busing på bilden hihi. Kommer så väl ihåg min dalmatin jag hade en gång, han brukade också busa till det. En gång hade han gnagt sönder min mascara och min post (!). Tur de är så söta… 😉