Hjälp – Liw Olausson

Liw Olausson

Hjälp

Bilderna har inget med det jag ska fråga er, igår såg jag att på på vissa telefoner och surfplattor, kanske även datorer? Så syns inte rubrikerna på mina inlägg, det är bara ett svart tjockt streck, hur många av er kan läsa mina rubriker? Verkar fungera på iPhone och iPad iaf.
Vet någon hur jag kan lösa detta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej!
    Jag tänkte bara tipsa om en nystartad blogg – Joli. Inläggen är proppade med inspirationsbilder och Gör-det-själv-tips! Det finns även en Till-Salu-kategori med helt UNIKA möbler! Ta en kik! (Finns även på Bloglovin så du behöver inte missa ett enda inlägg)! Allting är noga utvalt i sliten och nött härlig stil!
    Ha en kanondag!
    Kram // Lina