Lampa till bebisrummet – Liw Olausson

Liw Olausson

Lampa till bebisrummet

Idag tog jag tag i ett lamp-projekt som jag har haft i huvudet ett tag, hade lite tyg kvar från vimplarna jag sydde för ett tag sedan och tänkte att jag ville matcha lampan med det. Själva “stommen” hade jag sen innan, den fick vi på köpet när vi köpte en annan sak, den var från IKEA och tyget hade lite för mycket mönster för mina ögen och lite fel färg 😉 Resultatet blev riktigt bra tycker jag, klart tittar man noga så ser man att den är hemmagjord men jag är nöjd!

före (klicka)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. YEEY SCORE!

    Hej hej fin blogg du har!:D på min blogg har jag just nu en tävling! YEHAO där JAG KAN RITA AV DIG! Det ända du behöver göra är att gå in på min blogg salukis.weblogg.se och kommentera ” något som jag är med” jag har skickat ett foto dör det är det du behövber göra skicka ett foto på nåt du vill jag ska rita av tex dig själv:) sedan så tar jag nästa helg en vinnare och gör en sån här http://www.youtube.com/watch?v=B4qrmZn5zKU video på just dig:D kul va? Så skicka ett foto till salukis96@live.se och skriv varför just du vill bli vald kramar på dig!

  2. Cissi

    Oj vad fint det blev… Nu blir det ut att leta ett fint tyg till barnens rum, har inte hittat nån lampa jag gillar dit in nämligen!