Mors dag – Liw Olausson

Liw Olausson

Mors dag

Igår firade vi som de flesta mors dag, vi valde att bjuda på våfflor i Pålsjö skog. För er som inte bor i Helsingborg så är det ett litet mysigt våffelställe i vår “skog” här. Det var fler än vi som tänkte det…. gott var det iaf, men lite trångt 😉 Många tog med sina hundar och Carex tyckte inte att det var så kul att bli inträngd under ett bord med massa hundar stirrandes på honom så husse fick helt enkelt öva på att ha någon i knäet när han äter 🙂

Jag tyckte det var orättvist att jag missar mors dag på målsnöret, är ju faktiskt mamma till bebisen i magen redan, så jag fick en god fotmassage istället <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.