magen växer – Liw Olausson

Liw Olausson

magen växer

Visst har det hänt något? 😉

Man blir lite blind och tycker att man inte blir så mycket större och då är det bra att ha lite bilder att titta tillbaka på. Är inne i en väldigt trött period just nu så det blir inte mycket gjort, men jag är ju också hemma för att vila, men det är svårt! Idag var dem BM besök och allt såg fint ut, hon påminde mig om att det börjar närma sig och skulle förlossningen börja om två veckor så är det helt normalt, man gör inget för att stoppa det, det känns kusligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Ohh fin kula och jag får också alltid göra att min mage är liten och att jag gått upp lite och att andra hade sååå mycket större mage och vikt vid det tiden jag är i, men jag är nöjd som det är, så länge jag följer kurvan och BVC tycker det är bra =D

 2. Spanienfrugan

  Underbar mage du har och visst har det hänt grejer!
  Lia kom ju i vecka 37+2, så ja snart kan det vara dags. Det kommer gå galant skall du se. Vila på bara!

 3. Emelie

  Sv.
  Tack! Er var också jättefin! 🙂
  Var har ni köpt eran whippet? Vi köpte vår hos en uppfödare i Höör, Greppawhies kennel.