Shoppinglördag – Liw Olausson

Liw Olausson

Shoppinglördag

 
 
 
Helg!!
Har varit på en tur till Höganäs nu idag, fick med mig jeans (!) hem, i storlek större, dem har bra priser och vill ju inte köpa dyra jeans som inte sen passar. Amningsvänlig ljuvlig vit topp fick också följa med hem… nöjd tjej!  Fanns massa gulliga bebiskläder men allt är ännu för stort för Colin, en Svea tröja måste han ju bara ha sen så vi kan matcha 🙂
 
Vi hann tom med en storhandling och Colin sov sig igenom hela turen… Nu när vi är familj kan vi ”äntligen” stå på familjeparkeringar som är extra breda, är faktiskt behövligt när man ska in och ut med bilstol och dessutom kanske risken för att få andras dörrar uppslagna i bilen minskar. Rolig skylt på Kvantum iaf 🙂
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.