Dress for success – Liw Olausson

Liw Olausson

Dress for success

 
Det är med sorg i hjärtat jag igår fick rensa bort de minsta kläderna från Colins garderob, hur kan man bli känsosam för lite kläder? Måste vara hormoner. Nu kan han ha 62 i vissa kläder men det är ju för att storlekarna är så galna, speciellt H&Ms, så nu måste garderoben fyllas på… i helgen var det som julafton igen, egentligen till Colin men det är ju vi som blir bortskämda med fina kläder till honom. Tur att han inte minns denna galna presenttid, då skulle han ju bli besviken varje gång vi träffar någon och han inte får något…
 
Sen råder det lite meningsskiljaktigheter i familjen vs. jobbet… vi får se vad det blir 😉
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.