pics matsal – Liw Olausson

Liw Olausson

pics matsal

 
Nytagna småbilder från vår matsal, solen skiner och gör det roligt att fotografera idag… dock är det bara det matsalen som är någorlunda ostökig… 😉 Vårt hem har blivit en stor bebiszon, inget jag klagar på, gulligt med nappar, bodys och små handdukar på alla avlastningsställen i lägenheten, kameran är alltid på en armlängds avstånd och likaså ett glas med juice eller vatten för amningsstunderna, frysen är full med glass för att inte tappa för mkt kilon (sjuk mening men så är det). Min favorittidning ligger fortfarande och väntar fast godisskålen är påfylld, det är helt enkelt mysigare att titta bebis djupt i ögonen när man får en lugn stund. Älskar mitt liv just nu!
 
Måndag och ny vecka, pappa är hemma och snorar, mysigt! Inte snoret men att ha honom nära… nu ska det planeras dop, får se om jag går bananas eller håller på det på en sofistikerad nivå….
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.