Skänk-fix – Liw Olausson

Liw Olausson

Skänk-fix

 
Som sagt, lusten att göra om här hemma har kommit tillbaka… vardagsrummet är först ut, för här sitter jag i soffan och matar hela dagarna, det är väl därför jag har tröttnat på hur här ser ut hehe. Nu vill jag ha avskalat och att det går i färgerna, svart, vitt och grått… bebisprylarna överallt får stå för färgklickarna. Fixade lite på skänken igår, bytte poster i tavlan och satte ett par ljusstakar som tidigare var i matsalen. Tänkte surfa runt efter lite snygga kuddfodral eller tyger och filten från rusta hade ju gjort sig bra i soffan nu, inte sant?
 
Undra om det bli för mörkt om jag byter mattan i matsalen (svart) med den i vagsrummet (grön)? Kanske blir lite galet med en grön matta i matsalen… hmm. 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.