testförare – Liw Olausson

Liw Olausson

testförare

 
På cresentbloggen kan man nu ansöka om att bli testförare för en valfri barnvagn, såklart vill jag detta! Kikade på Divan (passande namn hihi) när vi kollade runt på vagnar, hade varit kul att testa den nu när bebisen har kommit. Gillar att sufletten är så mycket större än på den vagnen vi har nu… sen ser den ju riktigt cool ut!
 
Här kan ni kika på den på deras hemsida
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lisa

    Den röda var låne vagn ifrån vår kompis Frida som har hand om bugaboo i Norden. Hon tipsade oss om att vänta då den nya modellen kom i aug/sep så vi valde att vänta 🙂 ja jag älskar den blåa färgen, så är så nöjd!