Mr Gym – Liw Olausson

Liw Olausson

Mr Gym

 
Vi har iallafall en i familjen som gillar att gymma, han kör all-in varje morgon och ibland på eftermiddagen, i den här takten så är han starkare än oss vid 2 års åldern…imorse började han även ta boxningslektioner tror jag, då den figuren i gymmet som låter mest förde ett himla liv, kan han redan komma på att det låter om han slår på den? Briljant bebis vi har!
 
Har även nyvunnen energi, två kvällar har vi gett ersättning som sista mål, vilket har resulterat i lugnare bebis och färre amningar under natten, vilket i sin tur har gett familjen en piggare mamma, nu ska bara matkassarna vänja sig vid det också så jag kan sova på mage igen 🙂 Colin är riktigt duktig, han tar allt man ger honom, tutte, napp och flaska… den tjej han till slut väljer i livet kommer nog få gå genom magen till hjärtat på honom. Jag syftar på ”vägen till en mans hjärta går via magen..”
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Så söt! Är det pingugymmet? Det har vi köpt till Amanda, tycker färgerna är så fina. Hur gammal var Colin när han började "gymma"? 🙂
    Ersättning är underbart! Amanda är en helt annan tjej nu när hon är nöjd efter maten. Innan kunde hon skrika någon timme innan hon somnade..