Liw Olausson

Colin 2 månader

 
Sköna söndag!
 
Igår fyllde mr Colin 2 månader, det firade vi med en biltur, bara han och jag till en vän, första gången jag kör ensam med honom och eftersom vi har en amerikansk bil så måste han sitta där bak pga airbagen. Vill ju ha koll på honom, så jag skickade Marcus att köpa en spegel på biltema så jag kan se honom där bak, vad såg jag? Jo, en mössa som åkte ner över ögonen på honom hela tiden haha, stackarn… annars gick det bra…
 
Nä, förresten… vår bil är ju ganska så ny och jag kör den sällan och ännu mindre tankar den, borde ju inte vara några konstigheter att tanka en bil kan man tycka… körde in på macken, Colin började protestera för att bilen inte rörde sig, vet knappt vilken sida tanklocket sitter på men det blev iaf rätt. Försöker få upp tanklocket med nyckeln i ett par minuter men det bara snurrar, försöker se mig om efter någon kunnig tanklocksöppnare men ser bara äldre kvinnor, jag borde ju vara mer teknisk än dem?
Får tillslut ringa Marcus och få vägledning, snurra hit, snurra dit, håll fast… hur kan man tillverka ett sånt svårt tanklock?! Sen fick jag höra att det var kommit in kunder till Marcus med likadan bil, t.o.m. tanklockskunniga män, och frågat hur f*n man få upp tanklocket?! 🙂
 
Just det, Colin fick en fin present igår av min vän, tack så mycket… tvättas just nu så han kan använda den imorgon 🙂 Den med texten som jag bloggade om i veckan har jag redan köpt, både till han och mig, gillar verkligen den här kollektionen från KappAhl, ska spana in ett par mysbrallor till mig också… det används det ju en del av i dessa dagar..
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.