Liw Olausson

Dag på stan

 
Hej mina vänner…Har varit några Colindagar, det är ju alla dagar, men lite extra mammigt vilket ger en trött mamma och inget bloggande. Idag trotsade vi iaf regnet och begav oss ner i stan, var tvungen att handla en present och då kan man ju lika gärna passa på att shoppa till oss också.
Skönt att gå ensam lite i affärer och komma bort från soffan, tanka lite energi även om man blir trött av att gå i stan. Colin sov hela tiden, duktig bebis! Köpte en jobbsallad, brukade alltid köpa en sån när jag jobbade, var t.o.m. inom jobbet och hejjade. Väl hemma var jag dyngsur och jag inser att jag är i behov av en regnjacka, tips på snygg?
 
Hoppade direkt i dem nya mysbrallorna från KappAhl (min nya favvisaffär), 25% på alla byxor så jag passade på 🙂
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.