Liw Olausson

Det här blir en bra dag

 
 
Har lyckats göra en fläta i mitt lilla hår, jag har väldigt tunnt hår och tappar mkt, förutom nu. Har aldrig haft så tjockt och välmående hår som nu, bara när jag har fuskat med hårförlängingar. Dock har jag en förfärlig utväxt men den ska vi fixa på lördag. Varför är håret som värst de sista dagarna innan ett frisörbesök? Från en dag till en annan, bara för att man bokar en tid?
 
Colin har sovit ett par timmar i sin egen säng, framsteg! Snart så… men bara för att jag då kan sova på mage så  går det inte… jag sov alltid på mage innan men nu är det svårt. Konstigt.
 
Nu ska vi snart bege oss iväg och se vad den här dagen bjuder på 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.