Nästan fredag – Liw Olausson

Liw Olausson

Nästan fredag

 
Hej torsdag!
 
Idag står vaccination på schemat, uhh! Fasar redan, och det är inte mig dem ska sticka, hoppas verkligen att han slipper feber. Han är redan lite krasslig ju. Både vovve och bebis sover fortfarande i stora sängen, så jag njuter av kaffe och bloggläsning.
 
Tar nu för tiden mig upp innan han vaknar, istället för att sova lika mycket som honom. Hur ska det gå när jag ska börja jobba om jag sover 12 timmar fram tills dess. Nä, nu är det slut på smekmånaden. Måste röra på mig mer också, och inte gotta mig varje dag, bara för att jag kan. 
 
Men eftersom vi har varit sega i veckan så har jag unnat mig, och imorgon är det ju redan fredag,
så varför vara duktig i en dag bara, inte lönt ju 😉
 
Sa jag att Colin har sovit hela nätter i snart en vecka?
Nä, tänker inte jinxa det… så jag berättar inte för er som vanligt..
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.