Buppa Brand – Liw Olausson

Liw Olausson

Buppa Brand

 
Igår kom det snö?!
 
Timmen innan hade vi varit och köpt en en ny åkpåse, var inte nöjd med Bugaboo´s egna, den kändes inte alls varm och gosig. Det fick en bli en från the Buppa Brand, mycket gosig och skön, och för att inte glömma, snygg! Svart med vita cirklar och en snygg röd dragkedja.
Passar perfekt.  
 
Var tvungen att montera på sittdelen för att se hur det såg ut, ännu snyggare! Men insåg att när han väl har sittdelen så kan vi inte ha bokstäverna hängandes på sufletten, då får han dem rakt i ansiktet ju. 🙁
 
Snart ska vi iväg på lite mammafika, gillar mina nya mammavänner, dem uppskattar att snacka om bajs, bebis och sömn. Inte lika kul att snacka om sånt med ”vanliga” vänner, men dem vill jag bara snacka vanligt och känna mig som Liw. Med mammavännerna är man mamma all-in. 
 
Låter mitt hår vila nu ett tag, den klassiska ”håret-faller-av-efter-amning”-perioden har börjat. Borstar det knappt, plattar eller fönar inte överhuvudtaget. Får så hur länge jag står ut med mitt ”vanliga” hår.
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Vilken fin åkpåse! Hämtade Amandas från Elodie idag, älskar den!
    Får hoppas det bara var tillfälligt, men hon har inte varit helt nöjd idag heller..