Solig, kall helg. – Liw Olausson

Liw Olausson

Solig, kall helg.

 
Så länge höll det, att låta håret vara!
Men det är ju helg… får ju vara lite helgfin.
Ska faktiskt på kalas idag också. Riktigt kallt här i Skåne, och i resten av landet också antar jag (?) men solen är framme och vår enda soldyrkare i familjen tar varje chans han kan att få njuta av värmen från solen som letar sig in på balkongen. Tur att den är inglasad, annars hade det varit lite för kallt. 
 
Olivträdet har återhämtat sig också, det dog så jag slutade bry mig om det… men då kom den nya blad, ja jag och mina gröna figrar. 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellenojag

    Åh vad hårbollen (inte för han är så jätte hårig, men men 😉 njuter <3
    och fy sjutton vad kallt det var, mina fötter fick sig en chock när jag gick ut, utan strumpor i mina Toms skor 😉