Barnvakt – Liw Olausson

Liw Olausson

Barnvakt

Har ni barnvakt/babyvakt?
Har beställt en nu, vill kunna stänga dörren när han ligger och sover utan att gå och lyssna efter om han kallar på mig… Carex vill ju gärna gå in i det rum lillebror är i såklart… Känns som om han blir mer och mer lättväckt också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Jepp! De har vi haft från första början. Men sen hade vi ju trädgård o en ovanvåning vi ville lägga henne i 😉 Men kan ni inte ha dörren öppen? Eller han vaknar om han hör er? Annars tycker jag det är jättebehändigt! Vi använder vår varje kväll! Tips är också att ta med på typ "kalas" om ni vill Colin ska somna in för natten under kalaset eller vila i ett annat rum 😉