Vaccinationsdag… :( – Liw Olausson

Liw Olausson

Vaccinationsdag… :(

 
Snart ska den här lille ministern, som har visat sina bästa sidor de senaste dagarna, göra vaccinationsförsök nummer två. Han var ju lite krasslig förra veckan, så vi ”slapp undan”. Jag tror att jag är mest nervös här hemma. Han vet ju inget heller. Usch, visst dem stack ju honom på BB, men nu är han så stor ju.
Jag som sticker folk på jobbet. Borde ju inte tycka att det är något läskigt. Men det är ju vårt lilla barn…. 
 
 
Igår när jag var ute på en ”kisse”-runda med Carex, så tog jag Colin i bärselen för jag skulle gå in i en liten kiosk och det går inte med vagn och hund. Såklart lägger Carex en ”nummer två” och då går två äldre herrar förbi och säger, ”det där ser inte lätt ut” och erbjuder sig att plocka upp efter min hund och dessutom ta med sig påsen till närmare papperskorg. Han var väldigt gammal och hade inte så lätt att böja sig, men han gjorde det ändå.
Så fina männsikor det finns! Det gjorde min dag ♥
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Farmor

    Colin är ett intelligent barn.. Han prövar sina föräldrar precis så där alldeles lagom med sina utvecklingsfaser..:) usch för spruta, får hålla handen..,
    Solskenshistoria med hundpromenaden, sånt får en att le även regniga dagar 🙂