Liw Olausson

Colin Christer

 
Då var det över, helgen då Colin döptes, skönt…
 
Men också lite tomt.
 
Mina kära syskon lämnade jag vid tåget idag och det är alltid lite sorgligt med sånna där hejdån.. Men helgen gick hur bra som helst, allt blev precis som vi hade önskat, om inte bättre. Colin älskar att vara i centrum och njöt hela tiden, sjöng med i kyrkan och bjöd på många leenden. 
 
Så bortskämd som han har blivit med fina gåvor finns inte ord för. Får visa i ett annat inlägg en dag. Vill passa på att tacka alla som hjälpte till att förgylla Colins dopdag ♥
 
Jag är så himla trött och ligger på stort minus på sovkontot och hoppas att kunna ta igen lite inatt, så nu blir det tacosmys, solsidan, familjegos och tidig säng. 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Men vad fint och duktigt av dig! Jag ska ha en "välkommen till världen" bjudning för Eser och detta gav mig väldigt bra inspiration. Kan man få recept på bakverken? Sedan är jag väldigt nyfiken på vad det blåa är för dircka 🙂

 2. Lisa

  Underbara bilder 🙂 Grymt duktig har du varit!
  Jag hoppas med Nelson väljer att vara snäll, jag har sagt till honom att tomten hör och ser allt 😉

 3. Sara

  Ett tips är att fota alla gåvor och spara. Det har jag gjort med alla födelsedagar, julaftnar osv. Det är nog kul att ha sen.