Liw Olausson

finaste för mig

 
Nu ska ni få höra.
 
Leksaker och andra dyra presenter i all ära, men den här presenten, går inte att köpa.
Den bästa, finaste och dyrbaraste för mig.
 
Nu kan morfar också värma sitt första barnbarn. 
 
Den här tröjan stickade min mamma till min pappa för lääängesen, sen sparade hans nya fru, mina småsyskons mamma, den i alla år. Tills Colin kom till världen, då tog hon och sydde om den till den finaste åkpåsen i världen. Så Colin skulle få kunna ligga i famnen hos morfar. 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Verkligen finaste finaste presenten. Känner hur jag själv blir tårögd av att läsa ditt inlägg. Min pappa fick aldrig träffa sina barnbarn och det är så många gånger det har känts riktigt jobbigt i mitt hjärtat att han inte fick vara med och träffa mina barn. En sådan här grej är ju bara så fin, att ändå få ha honom nära fast ändå inte. Otroligt fint kram

  2. Jeanette

    Som jag gråter när jag läser detta.. så fint! Det är verkligen en av de finaste presenterna man kan få! Min pappa lever inte heller längre och en liknande present hade betytt mycket..
    Stor kram