Liw Olausson

Frågor på det?

 
Godmorgon solstrålar!
 
Det är alltid så kul att logga in på morgonen och läsa en massa fina kommenterar från Er!
Ni är verkligen snälla och ni gör det roligare att blogga, för ibland undrar man varför man gör det egentligen.
Men det är ju kul att dela med sig,
samtidigt får man bekräftelse men det blir också en plats där jag samlar idéer och inspiration.
 
Blir extra glad när någon som aldrig kommenterar äntligen gör det och man får höra att denna har följt länge och till slut avslöjar sig, lite tråkigt är det när dessa inte har något blogg.
Man blir ju nyfiken på vilka personer min blogg tilltalar.
 
Ni som brukar (eller nya) titta in får gärna berätta vad som är ”kul” med min blogg,
och en frågestund har jag alltid tänkt att – ”det ska inte jag ha, tänk om det inte kommer några frågor”
 
Men har ni något på hjärtat, varsågoda 🙂
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kicki

  Jag läser till och från. Du finns på min lista med bloggar som jag kikar igenom med jämna mellanrum. Vi är i lite samma fas i livet. Jag har en 15 månaders vild tjej hemma. Gillar upplägget på dina inlägg. Lagomt med text och härliga bilder. Å så skriver du om sådant som är relevant för mig också. Mammaliv och inredning.
  Jag skulle vilja ha tips på några bloggar du följer.

 2. Anna

  Det jag tycker allra bäst om med din blogg är kombinationen av att du skriver om mammalivet och inredning! 🙂 Hoppas på mycket inredning när ni flyttar till radhuset! Tycker sånt är himla kul att följa! 🙂 Dessutom tar du väldigt fina bilder! 🙂

 3. Tess

  Min är dock inte i närheten utav så bra som din. Skriver lite mer för att uppdatera nära, kära och släkt eftersom man avskaffade Facebook 🙂

 4. Tess

  Hittade dig genom någon annan länkade 🙂 fina bilder, lite inrednings och mamma-grejer. Spännande att följa vardagen 🙂
  Kände igen dig men vet inte varifrån och vet vem mannen din är.. Så det var kul att hitta, tycker du har en väldigt inspirerande blogg och du är duktig på det.

 5. Rebecca N

  Jag är ganska ny här, någon månad kanske jag följt? Och var väl på jakt efter lite mammabloggare då jag snart själv ska få. Varför jag fastnade kvar är väl din sköna skrivstil, du delar med dig lagom mycket, har en snygg blogg och blandar inspirerande inlägg med barn, inredning, mode och livet. Jag kan inte följa bloggar som jag inte tycker har en härlig person bakom sig, och det verkar du vara!

 6. Eleonore- Kokboksutmaningen

  Tycker också det är himla kul att få respons på det man delar med sig, det gör det värt att fortsätta 🙂
  Nu är det inte många månader kvar till 1 års dagen, hur har första året som mamma känts än så länge? Hur kommer ni fira första födelsedagen? 🙂

  1. Liw

   Omtumlande! Men det känns som om att det är det här livet går ut på, att vara mamma! 🙂 Vi ska fira den ute i vår trädgård i radhuset som vi flyttar till om 2 veckor, med riktigt barnkalas, ska bli så kul! 🙂

 7. Anonym

  Håller med om att det är roligt med responsen som man får när man bloggar! Samtidigt är det kreativt och jag har inte så mycket annat kreativt som jag pysslar med så detta med bloggande är en skön avkoppling från allt annat man gör.