Liw Olausson

Resevagn

 
Vi är i behov av en extravagn, en vagn som man kan ha liggandes i bilen och som fungerar på semestern.
Bugaboon tar tyvärr nästan upp hela bagaget, trots att det ska vara en av de minsta på marknaden.
 
Igår var vi på både Babyproffsen och Barnens hus,
men den enda som kändes som något att ha var Quinnyn,
alla andra sulkys känns så plastiga och rangliga.
Ska man ha lite mer vagn så blir det genast en som tar mer plats
och det var ju det som var problemet från början.
 
En annan som vi har fastnat för är Nuna Pepp, men den har vi inte klämt på i verkligheten.
Den blir väldigt liten ihopfällt läge, och tar en vikt på hela 18 kilo. 
 
Quinnyn kan man ha både framåt och bakåt samt att det är en ergonomisk sits,
vilket vi har på Buggan också. Maxvikt 15 kilo.
 
Priset är ungefär samma på de båda, nu ska vi bara bestämma oss.
 
Kom gärna med synpunkter och tips i vårt val av resevagn!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Jag skulle rekommendera en helt annan vagn som resevagn. Babyjogger city mini, så otroligt bra vad. Tar ingen plats alls, rymlig och helt liggläge i. Vi hade med våran till Egypten i julas för att Hugo skulle ha något att sova i och han får plats helst i den trots att han är 4 å (!!) :))
  lycka till
  Kramar Julia

 2. Anonym

  hahaha… ja du ser.. när man är van vid en smidig men ändå redig vagn så klarar man inte de där pyttevagnarna.. 😛

 3. Anonym

  Många verkar ju köra med Yoyo som resevagn, eller Bugaboos resevagn. Jag har så svårt för de där pyttehjulen liksom, som en leksaksvagn.. Nej jag lär ta med Donkeyn eller när jag reser trots storleken, blir knasig på pyttevagnar annars!

 4. Kicki

  Vi har också babyjogger och är grymt nöjda. Smidig att fälla upp och ner och tar lite plats i bilen. Klarar dessutom vikt upp mot 23 kilo och känns inte plastig. Vi har en trehjulig, city mini GT. Sedan finns det ju någon ny vagn nu också som ska gå som handbagage. Kommer inte ihåg vad den heter men görs reklam för den i tex vi föräldrar och så. Har en kompis som har buggaboo bee den är också liten och smidig. Några tips så där 🙂

 5. Kristin

  Vi var i behov av en vagn som tog lite plats då vi kände att vår ordinarie vagn( teutonia spirit s3) tog upp heeela bilen. vi köpte då en babyjogger city mini med 4 hjul och är såå nöjd. verkligen kompakt! men ändå inte ranglig och känns stabil. och enkel att fälla ihop med en hand etc. kolla in den. ligger på 3500 i pris tror jag 🙂

 6. Tina

  Vad jag förstått ska det gå att köpa en "reseväska" till buggan så den är lätt att ha med sig när man reser.

 7. Tess

  Jag satt och funderade jag med på en sulky men fasar för de där plasthjulskänslan och massa oljud. Dock blev jag rent designnässigt förälskad i Elodie Details nya med körsbärsblommorna till min lilla tjej så småningom. Tycker den verkar bra och suffletten går långt ner om man vill 🙂 men ja, man vill ju klämma och känna först.

 8. Ann

  Måste bara fråga eftersom du har en bugaboo.
  Tycker inte du att den är ranglig? Hur upplever du den när man ska upp på trottoarer osv?
  Har precis köpt en på blocket men tycker att den känns lite ostabil.. ska det vara så? 🙂

 9. Anonym

  Jag har ägt en QZE faktiskt.. i nån månad eller två.. provkörde, men jag får panik på sånna där "resevagnar". Däremot var den ju galet bra i lätthet – och att ha i bagaget. Vi bara fällde styret och ställde in den rakt in utan att fälla ihop vagnen ens! Körde den EN gång på Väla, funkade jättebra. Men sen blev det n Bugaboo för mig istället (vagnen var tänkt till vintersemester, som inte blev någon i år för oss, sålde den snabbt därför…). Vagngalen as I am så har det blivit några dessvärre..