Liw Olausson

Påfyllning

 
Lindex levererar ministerkläder…
Bodyn med luva var ju cool 🙂 hur länge använde ni bodys på era barn? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Vi har bytt från bodys till tröjor när våra små har lärt sig gå, på nått sätt känns det mer naturligt utan bodys då:) och så var det som ovanstående skrev lite "jobbigt" på dagis att inte kunna kolla snabbt om det var nr 2 som gjorts just vårans blöja.likadant med drapå blöjor, vi började med det när de lärt sig gå.

  2. Sofie

    Jag har inga barn men jag jobbar på förskola och där är det inte helt ovanligt att 1,5-2-åringar har bodys. Ganska smidigt om du frågar mig då det inte glipar mellan tröja och byxa, något som jag inte gillar på mig själv då jag tycker det blir kallt 😛 Det som är opraktiskt för en förskolepedagog är väl när samtliga 15 barn har bodys och man ska ta reda på vem av dem som har bajsat 😉