today – Liw Olausson

Liw Olausson

today

 
 
Godmorgon!
 
Strax föris-lämning. 
Bjuder på lite bilder från den här morgonen, gillar verkligen min ren-tischa.
Höstig och fin 🙂
 
Hade gärna haft sängkläder i samma stil,
Marcus kanske vill ha det i farsdag-present av ministern… hihi.
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
finalyan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie - mamma till W&A

    Nu har jag klickat hem en ren… Blev tom två st :). Och en kudde med en ren på. De hade ju 40% på dyraste varan och 30% på resten av beställningen. Dumt att inte slå till ju :). Dock lev i december. Håller tummarna för att det kommer innan!
    Ha en mysig fredad!

  2. Jennie - mamma till W&A

    Fina ni är! Och så fin tisha! Har också fått dille på renar. Spanat in en vit metallren på Ellos som jag nog får klicka hem (med min otur tar den väl slut). Fin att ha framme till jul tänker jag :).
    Kram