Smakade bättre än vad bilden visar.
Söndagsmiddagen igår bestod av fisk.
4 st torskryggfiléer
2-3 msk olivolja
citronsaft
1 hackad charlottenlök
hackad dill
2 ägg
en näve skalade räkor
25-50 gram smör
potatis
Koka potatisen. Koka äggen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg torskfiléerna i en form, häll över hackadlök, citronsaft, lite salt, dill och olivolja.
Tillaga i ugn ca 10-15 min.
Hacka de kokta äggen och räkorna, smält smöret på låg värme. Blanda det varma smöret, dill, ägg och räkor.
Servera. MUMS!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också,
klicka här!
men såå gott det lät!
ser jätte gott ut!
Ska testas någon dag!
ser jätte gott ut!
Jag tycker det ser gott ut även på bilden – så då måste det varit super i verkligheten! 🙂 Torsk och ägg är en sådan himla bra kombo! Mums!