Liw Olausson

Torsdag

 
Idag kom min fina vinst! Två påslakanset från lyxiga Mille Notti, det ska bara tvättas och sen ska sovas i till helgen, har höga förväntingar på detta. Hade nog aldrig lagt så mycket som de kostar på ett par påslakan, men vem vet… nu får man kanske smak för det 😉
 
Något annat vi fick smak för ikväll var hemmagjorda fiskpinnar, gissa vem som åt mest? Ministern.. det är nog hans nya favoriträtt. Superenkelt och supervanlig husmanskost, ibland är det bäst att inte krångla till det för mycket.
 
Vad åt ni ikväll?
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Liw

      Tack!Ja den är supergod, gör den på creme fraishe, majonäs (1/3 av creme fraishen) rivet citronskal, hackad dill, salt och peppar, och pressa lite citronsaft i den 😉
      kram