Liw Olausson

onsdagsmys

 
 
 
 
Mrogonmysbilder såhär en onsdag, älskar att ljuset är tillbaka så man kan ta lite bättre foton igen! Håller ni inte med? Blixten och jag är inte vänner precis… 
 
Innan vi fick vår son så var vi rädda att det inte skulle fungera med vovven, som vi säkert delar med många hundägare som får barn… men som ni ser så fungerar det jättebra. Dem leker med varandra och har riktigt kul ibland, eller ja, ministern har nog roligast. Men att dem kan ligga såhär som på bilden och kramas värmer verkligen våra hjärtan ♥
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frupastell

    Vilka fina bilder på er. Mys av bästa sort. Vad bra att det fungerar bra med hunden, vi hade dessvärre en liten olycka med vår äldre hund. Det var läskigt och vi funderade länge hur vi skulle göra, men fick lite hjälp och nu känns det bättre. Lilla vovvan är mer än gärna med i barnlek 🙂