Liw Olausson

diamond

 
 
 
 
Gokväll!
Jag blev ju så irriterad när jag beställde spegeln och lampan
för ett par månader sen,
eftersom lampan var restad och skulle levereras i maj (!).
Tänkte ju då att jag minnsan skulle avbeställa den för jag skulle inte orka vänta på den. 
 
Men.
 
Det glömde jag bort, tills jag fick ett mail häromdagen.
”Ditt paket är på väg!”
 
Jaha? Jaja… fin var den iallafall och jag är glad att jag glömde avbeställa den! 😉
 
Min fina lilla diamant, den ska få en glödlampa också såklart.
Men av någon anledning har vi aldrig något lager av sådana, eller batterier… disksvampar har vi dock alltid gott om . Haha, fråga mig inte varför det blir så.
 
 
Har ni också sånt som ni köper på er alldeles för mycket av? 
Och sånt ni alltid glömmer?
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie - mamma till W&A

    Det var precis samma för mig… Beställde den andra varianten och häromdagen tänkte jag gå in och avbeställa den… Blev dock aldrig färdig till det och dagen efter kom det ett mail om att paketet var på väg :)!
    Just nu är det väldigt tomt här hemma, men disktrasor, sköljmedel och tvättmedel är sånt som läggs på lager (ser ut som att jag bunkrar för världens undergång… Fast vet inte vad jag ska m en massa tvätt- och sköljmedel då). Kaffe är med en sån grej! Det går ju ändå åt förr eller senare tänker jag 🙂
    Kram

  2. Anonym

    Så fin! Nu blev jag återigen sugen på att klicka hem den, men leverans är just nu beräknad till juni :/ Det ser likadant ut här, vi har två paket disksvampar men inte en enda glödlampa. Just nu fungerar en av fem lampor i taklampan, haha…