BM-besök och nytt till bebisen – Liw Olausson

Liw Olausson

BM-besök och nytt till bebisen

Kunde inte låta bli dessa små mockasiner från KappAhl efter besöket. 
 
Idag var det besök hos BM på agendan.
Jag nämnde för henne sist att jag trodde att bebisen vände på sig och snurrade runt. Eftersom jag fick sparkar både upp och ner. Men eftersom huvudet var neråt sist så sa hon att det gjorde den inte alls.
 
De senaste dagarna har jag varit väldigt öm i magen och idag kunde hon inte avgöra om huvudet låg där nere eller om det var rumpan. Ett snabbt ultraljud senare så konstaterades det att hon ligger på på sniskan, på tvären nästan. Hoppas verkligen att hon lägger sig tillrätta snart. 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh vilka söta små mockasiner!
    När jag väntade A så låg han med huvudet nedåt till vecka 36, då han tyckte det var lämpligt att vänta sig med huvudet uppåt istället. Fick vändningförsök inbokat men lagom till dess hade han vänt sig tillbaka igen 🙂 Dock fixerade han sig aldrig förrän under förlossningen.