Liw Olausson

Baconlindad fläskfilé med tomatpesto och fetaost

 
 
Åh vilken god middag jag lyckades med idag! 
Så enkelt men ändå lite festligt, måste ju få skryta när man lyckas?
 
Jag var sugen på en massa olika saker och då blev resultatet det här, ibland när jag gör så så blir det bara katastrof. När jag tar allat jag är sugen på alltså… ni ska inte tro att det alltid blir gott.
 
– Fläskfilé
– Fetaost
– Tomatpesto
– Bacon
 
Sätt ugnen på 200 grader. Putsa filéen, skär ett snitt och fyll den med smulad fetaost och klicka lite pesto. Linda baconskivor runt hela filéen och stek nån/några minuter i en panna, så den får lite färg. Lägg den i en form och in i ugnen med stektermometer, ca 30 minuter. 
 
– Spaghetti
– Tomatpesto
– Machesallad
– Cocktailtomater
– Grovriven parmesaost
– Nymald svarteppar
– Flingsalt
 
Koka pastan, blanda ner resterande pesto, servera med alla tillbehör, snåla inte med parmesanen. Avsluta med några varv med pepparkvarnen. Ministern åt av allt utom salladen. Tumme upp från hela familjen!
 
Trevlig lördagskväll! ♥
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ava

    Det här var verkligen så himla gott! Har blivit en stor favorit hemma hos mig och min familj. Super tack för det goda receptet!