Liw Olausson

Bloggtips

 
Jag behöver nya bloggar att följa, de flesta som jag följt länge har slutat blogga eller bloggar alldeles för sällan. Jag vill ha inspiration!
 
Om ni tipsar mig om en blogg som ni tycker är bra så ska jag ge er mitt bästa tips just nu, vilket är Annika!
Ni kanske har sett henne här på blogg.se´s framsida då och då, men har inte ni inte klickat in er tidigare så gör det nu! Hennes blogg är verkligen värd ett besök, hon tar fantastiskt fina bilder och har bra smak både gällande kläder och inredning. Recept och god mat är återkommande inslag i hennes blogg som får en att dregla som en hund. Hon är dessutom en gammal bekant till mig och bor också i Helsingborg, såklart 😉
 
http://sriwanna.blogg.se/
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.