Liw Olausson

Vecka 40

 
Vecka 39+0
97,9%
6 dagar kvar
 
..till BF. Kan lika väl vara 14 dagar till.. men det blundar vi för.
 
Jag är inte helt bekväm med att lägga upp dessa bilder ska ni veta, men ni har varit så snälla både här och på Instagram och visar uppskattning på magbilder, därför vågar jag dela med mig av dessa bilder.
Jag tycker inte att magen har växt speciellt mycket på sista tiden, dock tycker jag att det ser ut som om den har sjunkit. Det är väldigt tungt just nu, spänner och värker, bebis har lugnat ner sig och jag är trött. Det känns som om vi båda laddar för en förlossning snart, vilket vi faktiskt gör. Frågan är bara när. Jag känner mig riktigt redo att föda nu. Laddad och förväntansfull. Jag vill få familjen komplett nu. ♥
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Men åhh, fina fina du!! Du är så vacker och bilderna är kanonsnygga! Tänk att nu är det verkligen bra nära tills hon kommer. Jag väntar på första bilden på henne på insta 😉

 2. Jenny

  Jätte fina bilder och mage 🙂 Min lille blir 4 månader i veckan som kommer, känns sjukt va tiden går. Saknar nästan den där magen 🙂 Lycka till nu när det är dags, så mysigt

  1. Liw

   Sjukt att man kan sakna att vara gravid, det gjorde jag också när jag inte var det. Men nu när jag är det så tycker jag inte att det är ju kul 😉

 3. Frida

  Såå fin du är! Vacker gravidmage!
  Jag är också gravid (med första barnet) och har BF idag!! Men bebis verkar vilja stanna i magen lite till gaah! Så trött och otymplig nu, men bara å kämpa på.
  Hittade din blogg för ett tag sedan, gillar den!
  Kram!