Liw Olausson

Lövbiffsknyten

 
Ikväll blev det lövbiffsknyten.
Har tipsat om detta recept tidigare, men tåls att upprepas.
 
– lövbiffar
– färskost (philadelphia chili)
– ruccolasallad
– hackad fefferoni
– salt och peppar
 
Bred färskost på lövbiffarna, lägg hackad fefferioni på halva, lite sallad och krydda med salt och peppar.
Stek på hög värme snabbt. Så enkelt och så himla gott!
Till ministern tog jag bara färskost och gjorde en rullad istället. Han åt som en häst!
 
Till detta hade vi sallad, potatisgratäng med vitlök och en sås på färskost och grädde
(men såsen var ingen hit, och överflödig dessutom).
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh men vad fantastiskt! 😀
    Kanske detta är en "kitchen story" du vill att fler läsare ska få se? Eller något annat recept du har? 🙂 Jag har en ny ide på min blogg som heter "läsarrecept" som innebär precis det du nog kan gissa- att ni delar med er av era kökskreativiteter i syfte att vi ska hitta nya inspirerande recept och bloggar. Ber om ursäkt om du ej gillar sådana här kommentarer, men tycker du har en riktig kökstalang som är värd att dela med sig av till andra 🙂
    //hundredkitchenstories.blogg.se