Liw Olausson

Norm 03

 
Åh, jag är så nöjd med min nya lampa!
Eller ny är den egentligen inte, jag fyndade den på Instagram av alla ställen.
 
Norm 03 är det för er som inte känner igen, den, vi har tänkt att ha den ovanför köksbordet som är vitt och till våra nya stolar så kommer det att bli riktigt snyggt tror jag 😉
 
Jag gillar att fynda, speciellt inredning, både nytt och begagnat.
Jag har lite svårare för kläder, har gjort det några gånger men nästan alltid ångrat mig och så ligger plagget bara där. Skor har jag varit sugen på, men ångrat mig innan jag köpt.
Speciellt till ministern, det är viktigt med oanvända skor till barn tycker jag. Speciellt så små.
 
Vad tycker ni?
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tess

    Kläder har jag fyndat, mest till den lilla faktiskt.. Men ofta "nyskick" eller knappt använt.. Detta året blev de en begagnad overall, den vi köpte av hade bara använt den tre gånger, så den är i princip som ny, luktade nytt 😉 men ja, skor… Nja, där går gränsen… Vill man nog ha nytt, kan vara om man köper och de använt kanske 1-2 gånger och de inte passat eller sådär.. Men annars nej, vill inte gå i andras strumpor 😉 dum jämnförelse kanske… Men bästa jag kunde komma på just nu 🙂